26 Februari

Idag var en bra dag, typ. Eller jo, de va den. Slutade 11.00, cyklade med Alma till min gamla skola och lämnade lite böcker jag glömt och möte upp lite folk.
 
Jobbade i två timmar, gick på min kompis cafepremiär och det var så mysigt! Satt och pratade med lite gamla vänner som var saknade. 
Köpte sedan detta såå fina block på Åhlens. Det är rätt olikt mig att köpa något som ett block så länge det inte är på rea, men detta var så fint och det var perfekt för att ha med sig i väskan om man kommer på något att skriva, eller som bara ha som ett låtskrivarblock! är så nöjd:) 
 
 
Sen nu står jag och väljer kläder, och det är nog en av mina favoritstunder på dagen. Jag har inte en stil, jag kan ha på mig en magtröja ena dagen och stora byxor, en lång tröja och keps andra, är lite överallt. Men det älskar jag, för mina kläder och min stil är min säkerhet. Jag bär en stil när jag är glad, en när jag har ångest, en när jag är trött och du fattar. Just imorrn funderade jag först på denna kjolen jag köpte förra veckan på Beyond Retro, enkel svart tröja med en söt urrigning och en blåa leopard mönstrad kofta/kommer inte ihåg vad sånna heter ^^.
 
 
Men sen blev de en lager på lager med en urrrrsnyggg topp jag köpte förra veckan på Monki samt detta härliga loppisfynd över eftersom att det är lite kallt att ha kort ärmat, och så med ett par svarta Levis. 
 
 
ha de fint:)
 
 
Visa fler inlägg